Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5
Binnen 1 tot 3 werkdagen in huis
Laat thuis je retour ophalen

TOP 3 MEEST GESTELDE VRAGEN 

In de onderstaande categorieën vind je de meest gestelde vragen bij IBANA. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. .

Kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?

Zodra de bestelling is geplaatst, gaan wij hier meteen mee aan de slag. Indien er nog geen verzendmail ontvangen is, is het mogelijk de bestelling te annuleren. Bel indien zo snel mogelijk naar IBANA +31 (0)20 40 85 315. Een bestelling is alleen geannuleerd als je een annuleringsbevestiging van ons hebt ontvangen. Een bestelling kan altijd geretourneerd worden binnen 30 dagen.

Als je een order wilt wijzigen is dit alleen mogelijk als je nog geen verzendmail hebt ontvangen. Daarna is het niet meer mogelijk om dit nog te wijzigen. Voor contract over de order kun je contact opnemen per mail via webshop@ibana.nl

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? 

  • Wij streven naar het volgende aantal bezorgdagen; 
  • Nederland en België: binnen 1-3 werkdagen geleverd door DPD. 
  • Voor alle andere Europese landen en de rest van de wereld gelden er verschillende levertijden. 
Deze kun je vinden in het overzicht op de pagina verzendkosten en levertijden.

Binnen welk termijn wordt mijn retourzending verwerkt?

De officiële verwerkingstijd van een retour bij IBANA is 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat het pakket wordt geretourneerd of opgehaald. Voor een snellere afhandeling van uw retourzending is het belangrijk dat je het bijgevoegde retourformulier invult met minimaal jouw naam en ordernummer (voorbeeld ordernummer: #12345).