Truien voor dames

 

De truien van IBANA zijn zacht, comfortabel en van een dikke mooie kwaliteit. Perfect om jezelf mee te kleden in de winter. Is het een frissere zomerdag, kies dan voor een trui om het weer comfortabel warm te krijgen. De vrouwelijke designs zorgen voor een soepele pasvorm en een elegante look, waardoor je de truien naar elke gelegenheid kan stijlen. Daarnaast verkopen wij ook hemden, t-shirts en blouses.

Hoe stijl ik een gebreide dames trui?

Een knitted dames trui is perfect om in de winter te stijlen met een warme col eronder, hierdoor krijg je de perfecte gelayerde effect. Style de knitted truien van IBANA met onze leren broeken of juist een leren rok voor een echte IBANA look.

Wat voor kwaliteit hebben de dames truien van IBANA?

De knitted truien voor vrouwen hebben bij IBANA vaak een materiaal van een fine acryl blend. Hierdoor heb je de look en feel van wol, maar niet de gebreken die erbij komen kijken als je wol moet wassen. Een acryl blend kan gemakkelijk gewassen worden op een machine was van 40 graden. De truien voelen zacht aan en hebben een dikke kwaliteit.

Wat is de pasvorm van de knitted dames truien?

De truien van IBANA hebben een comfortabele pasvorm en vallen naar maat. Hou je van oversized, kies dan een maatje groter. Wil je juist een trui die perfect zit, kies dan gewoon je gebruikelijke maat. Voor extra assistentie kun je de maattabel die toegevoegd is bij de product omschrijving raadplegen.

Hoe verzorg ik mijn gebreide dames trui?

Je damestrui gaat het langst mee als je het wassen uitstelt. Probeer je kleding stuk uit te luchten in de buitenlucht, om geurtjes te tegen te gaan. Als je je knitted trui wast, probeer het dan op lage toeren te wassen en de trui plat te drogen. Dit zorgt ervoor dat de trui zijn vorm niet verliest.