Shorts voor dames

 

De dames leren shorts zijn shorts die niet in je kast te missen zijn. Ze zijn goed te dragen in de zomer, maar ook zeker in de winter. Doordat het niet de standaard denim short is, is het een echte eyecatcher. Je kan ook alle kanten op gaan met de look waarvoor je wilt gaan, van casual tot een echte party look. De leren dames shorts worden van de beste kwaliteit gemaakt en gaan nog heel lang mee. Wil je toch voor een lange broek gaan, kijk dan bij onze leren broeken, leren leggings, pantalons of kies voor een rok.

Hoe combineer ik een leren short voor dames?

Leren dames shorts zijn makkelijk te combineren met heel jouw kledingkast, ze zijn ook elk seizoen te dragen en je kan verschillende looks creƫren. Combineer de leren dames short met een ingestoken oversized witte blouse en een blazer voor een casual look. Of combineer de leren dames short met een glitter top voor een echte party look.

Hoe onderhoud ik mijn dames leren short het beste?

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je leren dames short genieten, dit kan door de short op een goede manier te verzorgen. Wij raden het aan om de leren dames short regelmatig buiten te luchten, ook is het verstandig om de leren short voor gebruik in te spuiten met een impregneerspray en dit daarna regelmatig te herhalen.

Hoe vallen de leren dames shorts?

Leer heeft de eigenschap dat als het net gedragen wordt, het nog een beetje strak zit. Dit loopt naarmate van dragen een beetje uit en krijgt de perfecte pasvorm, omdat de leren dames short zich dan naar jouw lichaam gaat vormen.

Van welke kwaliteit zijn de leren shorts voor dames?

IBANA zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit leren dames shorts, hierdoor kan jij zo lang mogelijk van je favoriete item genieten. Ook worden al onze leren items duurzaam en volgens strenge regels geproduceerd. Om deze kwaliteit te behouden is het wel belangrijk dat je jouw leren dames short goed verzorgd.