Pantalons voor dames

 

Sinds een aantal jaren is de pantalon niet meer weg te denken, iedereen heeft er minstens wel een. Dit komt ook vooral door de veelzijdigheid van de pantalon voor dames, je kan er verschillende looks mee maken, van casual tot heel chic. Daarnaast is een pantalon heel het jaar te dragen. IBANA ontwerpt altijd volgens de laatste trends. Zoek toch iets anders dan een pantalon, ga dan voor de leren broeken, leren leggings of de leren flared broeken.

Hoe draag ik de dames pantalon?

Je kan verschillende looks creëren met de dames pantalon. Wil je voor een casual look gaan, kies er dan voor om er een heerlijke knitwear op te dragen met een paar sneakers. Ga je toch meer richting de business chic, kies er dan voor om een blouse en een bijpassende blazer er op te dragen.

Welke pantalon voor dames past er bij mij?

IBANA heeft dames pantalons in verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils. Ben je wat langer, kies dan voor een flared model, doordat de flare verkortend werkt. Ben je gemiddeld wat kleiner, kies dan voor het chino model.

Van welke kwaliteit zijn de pantalons voor dames?

Jij wilt natuurlijk je leven lang genieten van jouw IBANA dames pantalon, niet alleen omdat ze zo lekker zitten, maar ook omdat ze nog lang trendy blijven. De dames pantalons zijn altijd van de hoogste kwaliteit geproduceerd, zodat jij jouw favoriete pantalon nog vaak aan kan doen.

Welke schoenen staan het beste onder de pantalons voor dames?

Door de veelzijdigheid van de dames pantalon, zijn er veel schoenen onder te dragen. Dit ligt vooral ook aan de look die je wilt creëren. Wil je voor de business chic look gaan, doe er dan hakken onder. Ga je meer voor de sportieve comfy look, dan is het leuk om er sneakers onder te dragen. Wil je toch andere schoenen onder de comfy look, dan is het ook heel leuk om er laarzen onder te dragen.