KLEINE BANNER 2

VERZENDEN EN RETOURNEREN

IBANA rekent in Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Voor alle andere Europese landen rekent IBANA wél verzendkosten. Klik hier voor het overzicht van alle verzendkosten en levertijden.

Let op: In verband met drukte tijdens de sale periode kan de levertijd afwijken van standaard regulering.

 • Verzenden

  IBANA maakt voor de verzendingen gebruik van DPD. Voor meer informatie over de pakketdienst van DPD verwijzen wij u naar de website van DPD. Mocht uw bestelling na de verwachte levertijd nog niet zijn afgeleverd, dan wordt u verzocht om een email te sturen naar support. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten wat de status van uw bestelling is.

 • Order annuleren

  Geplaatste orders die nog niet verzonden zijn kunnen geannuleerd worden. U kunt ons hier per mail over informeren webshop@ibana.nl of u kunt hierover bellen 31 (0)20 240 28 40). Nadat wij telefonisch of per mail de annulering bevestigd hebben, is de annulering definitief.

 • Retourneren

  Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Dat is geen enkel probleem. U heeft het recht om het artikel binnen 30 dagen te retourneren. U kunt het artikel terug sturen naar ons magazijn, informatie hierover vindt u in het meegeleverde herroepingsformulier.

  De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt. Een retour wordt binnen 30 dagen verwerkt. Deze termijn gaat in op de dag van terugsturen. Heeft u na deze termijn nog niks vernomen? Neem dan contact op met de klantenservice.

  Let op: de retour kosten zijn voor de klant indien u ervoor kiest de order terug te sturen. Als u meerdere artikelen terugstuurt adviseren wij u om dat in één retourzending te doen.

  Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het artikel en de verpakking om te gaan. Mocht de verpakking bij het openmaken zo beschadigd zijn geraakt, dat de artikelen daarin niet meer goed beschermd geretourneerd kunnen worden, dan vragen wij u vriendelijk een goed alternatief te gebruiken voor de retourzending. U dient het artikel slechts uit te pakken, of te gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden.

  RETOUR ADRES:
  Hartevelt B.V
  T.a.v. IBANA
  Molensteijn 8
  3454 PT De Meern
  The Netherlands

  Retoursturen via Returnista

  Wij bieden u ook graag de mogelijkheid om uw order retour te sturen via Returnista. Dan kunt u het pakket thuis op laten halen. De k0sten voor deze service bedragen 5,95 euro, deze betaalt u direct aan Returnista.

  Via onderstaande link kunt u uw pakket aanmelden en op laten halen door Returnista: HIER

 • Retourproces

  Wilt u een artikel retourneren, dan dient u de volgende stappen te volgen.
  1. Stop de artikelen die u wilt retourneren in een verpakking. Hiervoor kunt u ook de originele verpakking gebruiken.
  2. Plak het adreslabel op de verpakking.
  3. Stuur de retourzending op. Let op: deze kosten zijn voor de verzender.
  4. Na ontvangst van uw pakket zullen wij het aankoop bedrag retourneren. Dit wordt terug gestort met dezelfde betaalwijze als dat de betaling gedaan is. U wordt hier per mail over geïnformeerd .

  Voor een snelle retournering kunt u gebruik maken van het retourformulier dat bij de bestelling mee wordt verstuurd. Wij stellen het op prijs als de gehele verpakking wordt teruggestuurd. Dit formulier tevens onderaan deze pagina te downloaden.

  Na ontvangst van uw pakket of na ontvangen van de bevestiging dat het pakket onderweg is naar ons, wordt het bedrag terug gestort met dezelfde wijze als dat de betaling is gedaan, mits er anders is afgesproken. U wordt per mail geïnformeerd. Voor meer informatie, zie herroepingsrecht .

  RETOUR ADRES:
  Hartevelt B.V
  T.a.v. IBANA
  Molensteijn 8
  3454 PT De Meern
  The Netherlands

   

 • Ruilen

  Bij IBANA kunt u binnen 14 dagen het ontvangen artikel ruilen. Wanneer u wilt ruilen vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice en door te geven welke order u wilt ruilen en welk artikel u wilt ontvangen. U kunt de klantenservice per mail bereiken of u kunt hierover bellen +31 (0)20 240 28 40. Wij zullen het nieuwe artikel dat u wilt ontvangen reserveren.

  Let op: U kunt een artikel alleen ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of een artikel met dezelfde prijs. Mocht dit niet het geval zijn adviseren wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen.

  Wilt u een artikel ruilen, dan dient u de volgende stappen te volgen:
  1. Neem contact op met de klantenservice en geef aan ons door welke order u wilt ruilen en welk artikel u wilt ontvangen.
  2. U ontvangt een e-mailbevestiging over uw ruiling met de ruilinstructies.
  3. Stuur de artikelen op.
  4. Na ontvangst van uw pakket zullen wij de ruiling versturen. U wordt hier per mail over geïnformeerd.

  Als u meerdere artikelen terugstuurt adviseren wij u om dat in één retourzending te doen.

  U dient een aanvraag te sturen naar webshop@ibana.nl om het desbetreffende artikel te reserveren.