Leren tops voor dames

 

Onze leren tops komen in verschillende stijlen, kleuren en pasvormen. Hierdoor kan je elke keer weer nieuwe combinaties maken en echt de show stelen. Door onze kennis op het leergebied onderscheiden wij ons elk seizoen weer met de meest fashionable stijlen. Bekijk alle tops van IBANA.

Hoe combineer ik de leren tops van IBANA?

De leren tops, t-shirts en blouses van IBANA zijn goed te stijlen met simpele broeken uit je garderobe. Kies voor jouw lievelings jeans voor een day to day look, of ga voor een nette pantalon voor kantoordagen. Wil je een feestelijke all leather look, ga dan voor een bijpassende leren broeken die wij van IBANA.

Welke stijlen leren tops voor dames zijn er?

IBANA heeft een grote collectie aan verschillende dames tops. We hebben langere blouses met gesmokte afwerking in het middenrif, blouses met pofmouwen,off the shoulder looks, getailleerde blouses met ceintuur, leren t-shirts en leren hemden met knoop detail.

Welke leerkwaliteiten komen voor bij de IBANA leren tops?

IBANA kent veel leer kwaliteiten, van sheep emportium tot sheep glovy. Emporium is een boterzachte leersoort wat een licht glanzende kwaliteit met zich mee brengt. Sheep glovy is 100% schapenleer met een rijke en zachte uitstraling. Elk leren product zal een 100% leer gehalte hebben.

Hoe verzorg ik een leren dames top?

Leren kleding moet met een speciaal proces gereinigd worden. Ga daarom altijd naar een leerspecialist als je dit wilt doen. Verder kan je je kledingstuk beschermen met de impregneerspray van IBANA. Hierdoor zal je kleding beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Een kleine vlek kan je gemakkelijk verwijderen met een vochtig doekje, wat het tussendoor schoonmaken makkelijk maakt. Ook kan je altijd even je leren kleding uithangen in de buitenlucht.