Leren maxi rokken

 

Met een maxi rok kun je echt een statement maken. Je outfit is gelijk compleet en het leer zal zorgen voor een wow effect. De uitstraling van het materiaal is ruw en stoer, het design vrouwelijk en gevormd. Naast maxi rokken verkopen wij ook jurken, broeken en leren jumpsuits.

Leren maxi rokken voor dames

Hoe combineer ik een maxi leren dames rok?

Een maxi dames rok is goed te combineren en te layeren met gebreide truien en vesten, zo krijg je diepte in je outfit. Wil je een feestelijke outfit dan kun je altijd voor een paar hoge hakken gaan. Toch meer zin in een day to day outfit, dan zijn leren laarzen en simpele gympen een goede optie.

Welke stijlen rokken heeft Ibana?

IBANA heeft verschillende stijlen rokken. De rokken komen in mini, midi en maxi lengte. De collectie van IBANA valt altijd true to size, hierdoor kan je gerust je gebruikelijke maat kiezen. We hebben verschillende lengtes en stijlen, waardoor je je altijd comfortabel kan kleden.  Wil je toch wat meer informatie? Kijk dan gerust in de toegevoegde maattabel, hierin zijn alle afmetingen duidelijk aangegeven.

Wat is de kwaliteit leer van IBANA?

IBANA is erg ervaren in de leerindustrie, waardoor wij producten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden aan jullie. We kiezen altijd voor de juiste prijs kwaliteit verhouding, met een eerlijke productielijn. Zo kun je met een gerust hart onze leer producten aanschaffen en dragen. Bekijk onze duurzaamheid pagina voor meer informatie over het leer.