Leren jassen voor dames

Dames leren jassen zijn de meest veelzijdigste items ooit. Ze zijn in elk seizoen, bij elke outfit te dragen. Afgelopen jaren en ook dit jaar zien wij veel leren trenchcoats, lammy coats en leren blazers voorbij komen. Onze leren jassen voor dames zijn altijd volgens de laatste trends en dus zeker niet te missen in jouw garderobe. Er zit voor iedereen wat bij, de leren dames jassen zijn er met ceintuur, voor als jij je lichaam wilt accentueren. Er zijn ook leren jassen voor dames zonder ceintuur, die dan licht oversized vallen.

Hoe vallen de dames leren jassen van Ibana?

De leren jassen voor dames vallen in principe naar maat. De leren bikers jasjes kunnen wat strak aanvoelen wanneer je hem net gekocht heb, maar dit gaat vanzelf weer weg. Doordat de biker door het dragen een beetje naar je lichaam staan en hierdoor de perfecte pasvorm krijgt.

Hoe kan ik mijn leren jas voor dames combineren?

Door de veelzijdigheid van de leren jas, kun je hem eindeloos combineren. De faux fur en de lammy coat zijn vooral in de winter te dragen, de biker jasjes en blazers zijn in de zomer en winter te dragen. Draag het biker jasje en blazer in de zomer als buitenjas en in de winter als een over jasje voor binnen.

Hoe kan ik het beste mijn dames leren jas onderhouden?

Om zo lang mogelijk van je leren jas te genieten, moet je hem goed verzorgen. Bij elke leren dames jas staat een wasvoorschrift. Een aantal leren jassen moet je anders verzorgen, bijvoorbeeld een lammy coat en onze leren trenchcoat. Gebruik voor de leren items altijd onze impregneerspray. Door deze spray hecht vuil zich minder snel aan jouw favoriete dames jas. Zit er toch een vlek op, laat de leren dames jas dan reinigen bij een leerspecialist, het is niet verstandig om dit zelf te wassen.

Wat voor kwaliteit kan ik verwachten van de leren dames jassen?

Ibana streeft naar de beste kwaliteit materialen voor de producten. Hierdoor gebruikt Ibana ook leersoorten van de hoogste kwaliteit, zodat jij nog heel lang kan genieten van je dames leren jas. Daarnaast wordt de kleding van Ibana duurzaam geproduceerd en dus volgens zeer strenge regels.