Leren trenchcoats voor dames

 

Een trenchcoat is een item die elke vrouw in haar kast hoort te hebben. De leren dames trenchcoats zijn daarom ook niet uit het straatbeeld weg te denken. Het item is erg stijlvol en geeft een warm uiterlijk. Onze items zijn altijd gemaakt van de beste leer kwaliteit, zoals onze leren blazers. Wil je toch voor wat warmers gaan, kies dan voor een van onze lammy coats of faux fur jassen. Bekijk ook alle dames jassen.

Shop trenchcoats voor dames

Sorry, geen producten gevonden.

Welke verzorging hebben onze leren dames trenchcoats nodig?

Om je leren dames trenchcoat zo lang mogelijk mee te laten gaan, is er wel de juiste verzorging nodig. Voor bescherming tegen vlekken en om het leer soepel te houden is het handig om voor gebruik je leren trenchcoat in te sprayen met onze impregneerspray. Deze spray is ook verstandig om te gebruiken bij onze andere leren jassen, leren broeken, leren tops en leren jumpsuits.

Welke maat kan ik het beste kiezen voor de leren trenchcoat voor dames?

Het materiaal, leer, valt wat strakker wanneer je het item net hebt gekocht, dit zal vormen en uitlopen naar de vorm van jouw lichaam wanneer het meerdere keren gedragen is. Zo krijgen onze leren dames trenchcoats de perfecte pasvorm.

Hoe combineer ik de IBANA leren trenchcoats voor dames?

De leren trenchcoats zijn heel veelzijdig door de klassieke stijl. Voor een vrouwelijk look, combineer de leren dames trenchcoat met een jurk. Wil je toch meer voor de classy look gaan, stijl deze leren trenchcoat voor dames met een mooie broek en een leuke top.

Welke leren trenchcoat voor dames past er bij mij?

Smaken verschillen. IBANA heeft verschillende trenchcoat die bij ieders smaak passen. Wil je voor een vrouwelijke look gaan, kies dan een leren trenchcoat voor dames met een ceintuur waardoor de trenchcoat aangesloten valt. Wil je toch geen aangesloten trenchcoat, kies dan een dames trenchcoat zonder ceintuur.