Lammy's

 

Een echte must have voor de winter zijn de lammy coats voor dames. Dit zijn het soort jassen die tijdloos en stijlvol zijn en een product wat nooit wordt weggedaan en elke winter weer vol in het hedendaags straatbeeld te zien is. De lammy coats krijgen door het dragen een authentieke uitstraling en worden alleen maar mooier naarmate het dragen. Wil je toch een andere jas dan een lammy coat voor dames, kies dan voor een leren jas, faux fur jas, een blazer of een van onze mooie trenchcoats.

Sorry, geen producten gevonden.

Wat is een lammy coat voor vrouwen?

De lammy coats voor vrouwen zijn hele zachte warme winterjassen die gemaakt zijn van shearling. Aan de binnenkant zit heerlijk zacht wol en de buitenkant is gemaakt van leer. Leer laat geen wind of kou door, hierdoor houd de lammy coat jou heerlijk warm. De lammy coats blijven elk jaar populair en zijn niet te missen in het straatbeeld.

Welke maat moet ik kiezen van de dames lammy coat?

De lammy coat voor dames kan je het beste in je normale maat bestellen. Doordat de lammy coats zijn gemaakt van leer, vallen ze vaak wat strakker dan normaal, maar vormt zich al snel naar je lichaam door het dragen. Als jij wilt dat je lammy coat wat meer oversized valt, dan kan je er ook voor kiezen om de dames lammy coat in een maat groter te kopen.

Hoe kan ik het beste mijn lammy coat verzorgen?

Om heel lang van je lammy coat te genieten moet je hem goed verzorgen, doe dit door middel van onze impregneerspray. Het is dan ook verstandig om je lammy coat voor dames voor gebruik in te sprayen voor het beste resultaat. Deze impregneerspray is ook te gebruiken bij onze andere leren items zoals: de leren jassen, leren jurken, leren broeken, leren tops.

Wat is de kwaliteit van de lammy coats voor vrouwen?

De Ibana lammy coats worden altijd gemaakt van de beste shearling leather met de beste kwaliteit. Onze leersoorten worden volgens de strengste regels geproduceerd en daarom zijn onze leer items duurzaam geproduceerd.