Leren blazers voor dames

 

De leren blazer voor dames is een item dat niet te missen is in je garderobe, je kan een blazer overal mee stijlen. Voor de winter kan je hem dragen als jasje voor binnen maar in de zomer kan je de leren dames blazer ook als jas buiten gebruiken. Daarnaast kan je met de leren blazer voor dames veel verschillende looks stylen, dit kan van zakelijk tot casual. Naast leren dames blazers heeft IBANA ook leren jassen, faux fur jassen, lammy coats en trenchcoats.

Welke leren dames blazer past bij mij?

IBANA heeft veel verschillende soorten blazers, maar welke bij jou past ligt aan je lichaamstype en lengte. Ben je wat korter, kies dan voor een blazer die wat korter valt. Als je wat langer bent, kies dan voor een blazer die iets langer valt. Wil jij je lichaam wat meer accentueren, neem dan een kijkje tussen onze blazers met een ceintuur.

Hoe draag ik mijn blazer?

Leren blazers zijn zo veelzijdig dat je ze met alles kan combineren. Je kan onze leren dames blazers combineren met een mooie pantalon en een blouse voor een klassiek vrouwelijke look. De leren blazers voor dames kan je elk seizoen dragen. In het winterseizoen kan de blazer binnen gedragen worden met een warme trui eronder. In het zomerseizoen kan de blazer buiten als jas gedragen worden over een jurk.

Hoe verzorg ik mijn leren blazer voor dames?

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je blazer genieten, dit kan als je de blazer goed verzorgd. Het is het beste om je leren dames blazer voor gebruik in te sprayen met een impregneerspray, dit is dan ook verstandig om regelmatig te herhalen. Daarnaast kan je je leren blazer voor dames niet zelf wassen, laat dit bij een specialist doen of laat de blazer regelmatig luchten.

Welke kwaliteit kan ik verwachten van de leren dames blazers?

IBANA zorgt altijd voor de beste kwaliteit, dus ook voor onze leren blazers willen wij de beste kwaliteit leveren. De leren blazers worden gemaakt van 100% leer en zijn gevoerd met polyester. Door het leer valt jouw leren dames blazer soepel om jouw lichaam heen.