Faux fur jassen voor dames

 

Deze stijlvolle warme winterjas is een echte must-have voor de winter. Het is een item die je niet snel weg doet en door de kwaliteit die wij leveren zou je dit ook niet willen. De faux fur dames jassen zijn heerlijk zacht, warm en zeker niet te missen in het hedendaags straatbeeld. Zoek je toch iets anders dan een faux fur jas? IBANA maakt ook lammy coats, leren jassen, trenchcoats of blazers.

Wat zijn Faux fur jassen voor vrouwen?

Onze dames faux fur jassen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit wol of polyester. De binnenkant is vaak gevoerd met polyester maar de buitenkant is heerlijk zacht door het wol of polyester. Al onze faux fur jassen zijn gemaakt van wol en daarom raden wij aan voorzichtig te zijn met verschillende weersomstandigheden.

Hoe combineer ik mijn faux fur dames jas?

Onze faux fur dames jassen zijn zo veelzijdig dat de jassen met alles in jouw garderobe te combineren zijn. Ga je voor een vrouwelijke look, doe er dan een mooie leren jumpsuit onder. Wil je toch meer voor de zakelijke look gaan, kies dan voor een pantalon met een bijpassende blazer of ga voor een leren top of knitwear.

Hoe vallen de faux fur vrouwen jassen?

Onze faux fur jassen voor vrouwen hebben verschillende lengtes, tot aan de kuit en tot aan de middel. Het is maar net hoe lang je je jas wilt hebben. Ook hebben wij jassen die licht oversized vallen, zodat jouw faux fur dames jas nog steeds lekker zit met een trui eronder. Wil je toch meer het lichaam accentueren, ga dan voor een faux fur jas met een ceintuur om jouw lichaam wat meer te accentueren.

Welke kwaliteit heeft mijn faux fur vrouwen jas?

IBANA streeft naar de beste kwaliteit producten, waar je heel lang van kan genieten. Hierdoor zijn ook onze faux fur dames jassen van de beste kwaliteit, daarom zijn het ook de lekkerste jassen voor als het afkoelt.