Leren leggings voor dames

 

In jouw kast mag de leren dames legging zeker niet missen. De dames leggings zijn zo veelzijdig dat ze eindeloos te combineren zijn. Wij hebben leggings in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. De leren dames leggings worden van de mooiste kwaliteit leer gemaakt. Wil je toch nog iets anders dan een leren legging? Kijk dan bij onze leren broeken of mooie pantalons.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een leren dames legging?

Bij het dragen van een nieuwe leren dames legging, zit de dames legging altijd wat strak om de benen heen. Dit loopt na een aantal keer dragen van het item een beetje uit en krijgt de perfecte pasvorm, doordat de leren dames legging zich vormt naar jouw lichaam.

Hoe combineer ik de dames leren legging?

Je kan de leren legging voor dames op een sportieve manier dragen, door er sneakers onder te doen en knitwear erop te dragen. Maar een leren legging is ook heel vrouwelijk te dragen door er een blouse met een blazer erop te doen en een paar hakken eronder te doen.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn leren leggings voor dames mooi blijven?

Het is natuurlijk fijn als je nieuwe leren dames legging zo lang mogelijk meegaat, dit kan je behalen door de leren legging zo goed mogelijk te onderhouden. De beste manier om de leren legging voor dames te verzorgen, is door hem voor gebruik in te sprayen met onze impregneerspray. Deze spray zorgt voor een laag die ervoor zorgt dat het vuil zich niet snel hecht. Ook adviseren wij om de leren dames legging eens in de zoveel tijd even buiten te luchten.

Welke kwaliteit hebben de leren dames leggings?

IBANA zorgt ervoor dat al jouw favoriete items van de hoogste kwaliteit worden gemaakt, hierdoor kan jouw item nog heel lang door jou gedragen worden. Alle items worden op een duurzame manier met strenge regels geproduceerd.