Leren chino's voor dames

 

Een populaire variatie op de pantalon is de leren chino voor dames. Deze broek is zeer vrouwelijk, maar heeft ook die spicy touch door het leer waardoor het iets stoerder wordt. De leren dames chino’s zijn zo veelzijdig, dat ze met heel jouw garderobe te combineren zijn. De leren chino’s worden altijd van de hoogste kwaliteit leer gemaakt. Wil je toch voor een andere leren broek gaan, kijk dan bij onze leren broeken, leren flared broeken of leren leggings.

Shop leren chinos voor dames

Sorry, geen producten gevonden.

Waar combineer ik mijn leren dames chino mee?

Leren dames chino’s zijn overal mee te combineren en zijn makkelijk om verschillende looks mee te maken. Wil je meer voor de casual zakelijke look gaan, combineer deze leren chino voor dames met een blazer en een blouse. Ga je toch meer voor de party look, kies er dan voor om een leren top of glitter top er op te dragen.

Hoe kan ik de dames leren chino het beste verzorgen?

Wie haar leren items goed verzorgd, heeft er nog heel lang plezier van. Dit geldt natuurlijk ook voor de leren dames chino’s van IBANA. Het is verstandig om jouw leren dames chino in te sprayen met een impregneerspray, dit beschermt tegen weersomstandigheden en vuil van buitenaf. Deze impregneerspray kan je ook voor je andere leren items gebruiken, zoals leren jurken, jumpsuits en andere leren broeken. Daarnaast adviseren wij ook om jouw leren chino voor dames regelmatig buiten te luchten.

Hoe vallen de dames leren chino’s?

Doorgaans vallen de leren dames chino’s naar maat. Wanneer je de leren chino voor dames voor de eerste keer aan doet, kan de chino wat strakker vallen. Dit komt doordat het leer de eigenschap heeft om door het dragen uit te lopen. Hierdoor krijgt jouw leren dames chino de perfecte unieke pasvorm.

Van welke kwaliteit zijn de leren chino’s voor dames?

Het is logisch dat elke vrouw zo lang mogelijk van haar dames leren mantel wilt genieten. Dit is heel belangrijk voor IBANA, daarom produceren wij de items van de hoogste kwaliteit mogelijk. Onze leren items worden duurzaam en volgens strenge regels geproduceerd. Om de kwaliteit te bewaren is het belangrijk dat je je leren chino goed verzorgd, dit kan je doen door onze impregneerspray te gebruiken.